rosa dels vents

rosa dels vents

dimecres, 14 de maig del 2014

Actitud digital cívica (II)

Estem mantenint gratament la nostra actitud de civisme i responsabilitat en el sí del grup. Un cop finalitzats els elements de nova creació, com són el blog o el wiki, ens endinsem en un mar de continguts que haurem de sintetitzar i consensuar amb les companyes, i no és fácil. Fins ara els reptes han estat tècnics però ara es presenta la qüestió dels continguts i dels petits detalls que faran del nostre projecte quelcom atractiu que valdrà la pena visitar. De nou el respecte i el suport del grup prendran força i caldrà ser paciencioses per a arribar a un producte que ens agradi a nosaltres i als nostres “lectors”. En realitat els valors personals han quedat demostrats i aquesta qüestió no ens angoixa en absolut. 



(1)

Tenim clar, alhora, que les recerques i les referències en el nostre treball estaran ben explicitades i utilitzades. Volem ser respectuoses (igual que entre nosaltres) tant amb les fonts i la informació de la que farem ús en el projecte com en la creació de nous continguts (fotomuntatges, redacció de textos o imatges) que ens proposem incloure en el treball. Internet és un enorme xarxa on hi trobem gairebé qualsevol cosa que busquem. Un cop decidits els criteris de fiabilitat i validesa per realitzar les recerques (PAC 2) ara ens toca fer-ne ús i referenciar-les de forma correcta, tant si es tracta de continguts digitals (que són la majoria de fonts emprades) com manuals o materials audiovisuals.


____________________________________________________________________________
(1) http://www.online-kazanc.com/wp-content/uploads/2013/12/ebooks-laptop2.jpg

1 comentari:

  1. Hi estic totalment d'acord. La unió i excel·lent actitud de totes envers les altres, la resta de la classe, el consultor i l'assignatura ens fan créixer dia a dia. Per això podem anar superant les diferents fases del treball, malgrat que el llistó cada cop estigui més alt.
    M'encanta la imatge del post, molt adient!

    ResponElimina