rosa dels vents

rosa dels vents

dijous, 8 de maig del 2014

Planificació i Gestió del Projecte (II)

Bé, malgrat l’angoixa i els nervis dels darrers dies, hem pogut lliurar la PAC2 amb temps de sobres. I no només això, sinó que l’hem poguda enllestir amb cura i profunditat com a nosaltres en agrada. 

(1)
Per una banda hem escarmentat una mica i no volem tornar a passar un estrès similar. És per això que hem decidit suprimir aquest petit lapsus temporal de relaxació que va seguir al lliurament de la PAC1. És cert que hem alleujat una mica el ritme per tal de no esgotar-nos, però de seguida ens hem organitzat i, per fi, hem aconseguit poder anar traballant de manera autònoma encara que interactiva i cooperativa. Això vol dir que no em tingut el desconcert inicial de no saber per on començar. També perquè les eines més novedoses com són el wiki i el bloc ja estan estructurats.

Per l’altra, crec que les presses i la manca de temps han estat compartides per tots els companys de classe. És per això que traiem un balanç positiu del que hem fet fins ara perquè, malgrat no haver-ho fet perfecte, el entrebancs només han fet més ferma la consciència de grup, el gust de treballar plegades i la passió pel projecte.

Amb tot això, un cop reestructurat una mica el plàning i tenint ben presents les instruccions del consultor de no aprofundir excessivament en la seva elaboració, mantenim el ritme i el sistema de gestió del projecte que havíem acordat.

Som conscients que ara arriba la part més interessant i potser gratificant de la tasca ja que els suports i línies de treballs ja estan estructurats. Per tant, estem molt contentes i engrescades. Però també tenim molt en compte que ja no es podran endarrerir més les dates de lliurament i que no ens podem adormir ni entretenir gens.

_________________________________________________________________________
(1) http://www.google.es/imgres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada