rosa dels vents

rosa dels vents

dilluns, 26 de maig del 2014

Planificació i Gestió del Projecte (III) 1ª part

El nostre projecte ja té cara i ulls. Ens ha costat una mica arribar fins aquí, però ho estem aconseguint. Elaborar un projecte no és gens fàcil, almenys per a qui no hi està acostumat a aquestes tasques que han de tenir un resultat satisfactori, i més, que aquest resultat sigui la satisfacció d’un equip. 

El  projecte es va iniciar amb unes idees, primer havíem de pensar què volíem fer, com qui vol fer un vestit, primer s’ha d’imaginar quina mena de vestit es vol, després s’ha de fer el disseny, tallar els patrons, muntar-lo i fer-ne la primera prova. Tot això es pot equiparar amb la nostra feina quant al projecte, hem arribat a l’hora de polir-lo i deixar-lo llest per a lluir-lo.

Vam repartir-nos les tasques de cada membre de l’equip de manera que totes teníem una feina determinada, i amb les eines de suport necessàries hem aconseguit vestir aquest projecte el qual ens ha aportat uns coneixements que ens conduiran en la nostra realització com a professionals de cara a la futura creació de nous projectes.

(1)
Resumint, vam començar fent cerques i guardant-les a ZOTERO, després vam debatre quines ens interessaven més per al nostre projecte, tenint ja totes les idees vam crear l’estructura del nostre treball a la WIKI, vàrem fer proves amb diferents apartats (WIDGET O GINY) i vam escollir els que creiem més adients. Val a dir que vam fer uns primers esborranys amb google docs al DRIVE abans de integrar-los al projecte. Finalment considerem que el nostre treball està llest per acabar de polir, adequar-ne la bibliografia, crear nous apartats amb widgets, vídeos, etc. Seguim treballant.



____________________________________________________________________________
(1) Gràfic creat amb Microsoft Office.

2 comentaris:

  1. És curiós com, amb l'escalfor dels l companys i el consultor i el vertígen de la feina a temps fix, vas aprenent molt sense gairebé adonar-te'n. Totes aquestes "einotes estranyes", el nom de les quals ens sonava a paraulota al principi, ara ja s'han personalitzat i són el "Zoterito guapo", "ens trobem al Drive", etc. Fins i tot hem encuynat el nou terme "zoteritzar" una cita bibliogràfica. Realment hem après molt.

    ResponElimina