rosa dels vents

rosa dels vents

divendres, 16 de maig del 2014

Propostes de Millora (II)

Tot és millorable i, en el nostre cas, no és l’actitud sinó l'organització. La realització del projecte està sent força fluida així que continuem amb la previsió d’imprevistos. Per a la PAC 3 ens hem distribuït una part de treball individual per avançar continguts i la idea és posar-la i treballar-la en conjunt ja des d’una base inicial.
Com la majoria d’alumnes de la UOC totes les integrants del grup cursem altres assignatures. Això provoca cert retard en les nostres tasques digitals en aquesta matèria i ens resulta difícil trobar-ne un remei!. És també una qüestió personal disposar de més o menys temps per diferents factors però totes pensem que per sobre de tots està el grup.


(1)


Es pot dir que hem començat amb bon peu aquesta nova etapa, ja que estem més ben coordinades i les tasques que hem d’assolir cadascuna les tenim més clares. La utilització de l’eina Gantter per fer el seguiment de la feina ens és molt útil, ja que ara, un cop programada, només cal seguir la pauta, tenint en compte els possibles entrebancs que ens puguin sorgir, com ara errors informàtics, dificultats amb els programes, etc. Per això hem d’estudiar bé el funcionament de les eines que ens siguin més noves, com ara el wiki, amb prou temps per tal que no ens surtin entrebancs d'última hora. Fer provatures prèvies, com ara penjar videos, enllaços, canviar els formats, etc.

_____________________________________________________________________________
(1) http://ensmark.blogspot.com.es/2013/06/aprendizaje-colaborativo.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada