rosa dels vents

rosa dels vents

diumenge, 11 de maig del 2014

Treball i comunicació en equip (II)

El projecte ja comença tenir cara i ulls, i la redacció dels continguts s’està realitzant de mica en mica, però de manera correcta. Hem decidit que cadascuna coordini el tema que té assignat però que aquest sigui desenvolupat de manera col·laborativa per tal d’anar sumant granets de sorra. Aquest mètode ens permet implicar-nos i conèixer millor cadascun dels apartats que tractem i per tant ampliar els coneixements generals que tenim a nivell individual del tema, ja que sinó en realitat, la tasca seria el resultat d’un conjunt de “talla i enganxa”. Tanmateix, val a dir que això també significa més feina perquè cal estar atentes a fer un bona gestió conjunta de tota la informació que tenim a l’abast.

(1)




La comunicació entre les roses segueix sent molt bona. Podem expressar-nos lliurement i sempre hi ha una bones recepcions per part de les altres, tant si hi ha eufòria (lliurament de la PAC 2), com si hi ha nervis o problemes extra-acadèmics que poden influir en el desenvolupament del treball. A banda d’això, cal dir que cadascuna sap estar allà on li pertoca i aquesta és precisament, penso, la clau de que tot vagi per bon camí. 


I així doncs;


Seguim caminant!

___________________________________________________________________________
(1) http://cooperasoftware.com/wp-content/uploads/2013/12/fingers_COOPERA.png

1 comentari:

  1. Del tot encertat el que expliques, estic convençuda que el nostre projecte arribarà a bon port, formem un bon equip. Vull remarcar que des del primer moment hem confiat les unes amb les altres, i tot això sense conèixer-nos personalment. Les actituds col•laboratives virtuals ens han ajudat a saber com és el nostre tarannà individual, i tot i ser diferents, tenim fils afins que fan que formem una bona pinya. Acabarem juntes el camí malgrat les diverses dificultats que de mica en mica anem superant.

    ResponElimina