rosa dels vents

rosa dels vents

diumenge, 25 de maig del 2014

Treball i Comunicació en Equip (III)

    Sembla mentida, però ja encarem la recta final de l’assignatura! Hem fet molts esforços, hem treballat de valent, amb moltes ganes i molt d’amor i també hem patit força. El cert, però, és que també hem obtingut molt bons resultats tant pel què fa a qualificacions, com a la col·laboració de grup, l’aprenentatge de les competències i el bon treball resultant. 

    Comencen dies de molta feina en totes les assignatures i també notem el cansament de tot el curs i de la calor de l’estiu que ja es deixar sentir.
(1)

     Són moments en què correm dos riscs principals. El primer d’ells seria el de relaxar-nos en excés i adormir-nos en els llorers confiant en la bona feina feta fins ara. De vegades el que més costa és mantenir la tensió de l’esforç de manera constant al llarg de tot el camí. Fer-ho de manera ponderada, sense massa alts i baixos, però amb constància. És un dels resultats de la maduresa en els hàbits de treball, competència que també anem adquirint al llarg del grau.

    Un altre perill pot resultar d’un excessiu perfeccionisme que ens dugui a l’angoixa per la nostra inclinació, ben sana, de fer sempre un camí ascendent de millora. Crec que és molt bo anar-se superant però sense perdre mai l’equilibri, la pau i, sobretot la humilitat. Com a éssers humans som limitats i no podem fer més enllà del millor, dintre de les nostres capacitats.

(2)
 Ara com ara, podem dir que hem assolit una de les fites principals que ens marcàvem al principi del camí: treballar amb ganes, gust i amor, no de maneres forçades o a contrapèl. L’amor es respira i ens alimenta en aquest grup i en el tema que investiguem. És una de les principals recompenses. No tinc més que una paraula:
   GRÀCIES!!
(3)

_________________________________________________________________________

2 comentaris:

  1. Francament, per mi ha estat un plaer estar en aquest equip, hem treballat de valent i hi ha hagut molt bona relació entre nosaltres. Està clar que no ens adormirem a última hora, s'ha d'arribar a la meta proposada, després de tanta feina només faltaria això. Ho aconseguirem. Gràcies a tu també.

    ResponElimina
  2. I tant, ja no ens queda res. Ha estat tot un aprenentatge fer aquest treball en equip. Les particularitats de cadascuna s'han fos en les necessitats i les directrius del grup. Ha valgut la pena adaptar-se a aquesta situació. Si treballem plegades (encara que en algun moment alguna decaigui momentàniament) el grup no se'n ressent. No cal adormir-se ni perdre's en perfeccionismes, però mentre puguem cal treballar per realitzar un projecte formatiu i atractiu!. Moltes gràcies per tot, Roses dels Vents!

    ResponElimina