rosa dels vents

rosa dels vents

SOBRE EL GRUP

Ens anomenem “La Rosa dels Vents” perquè volem tenir presents els diversos punts de vista sobre la realitat. Alhora, és el nostre origen i lloc d’arribada: la nostra brúixola particular. Cadascuna de nosaltres és un punt de referència per a les altres. En aquest bloc ens agradaria reflectir la nostra relació, les impressions personals i de grup, i l’evolució dels petits passets que van fent realitat la nostra planificació.
(1)
La Montse Constantí és de Manresa. Li agrada molt la literatura i escriure. De petita escrivia contes breus, i ara que és gran vol fer-ho amb tots els ets i uts, és per això que estudia a la UOC. Pel que fa al treball en equip està segura que aquesta aventura les enriquirà a totes i els aportarà nous valors.

  La Montse Barceló viu a Gandesa i també gaudeix de l’escriptura i la lectura. Estudiar a la UOC és un gran repte però la valoració fins ara és molt positiva, tot i tenir ja una primera llicenciatura mai havia estat tan gran la motivació per aprendre. Com defineix el seu equip? Increïble!

  La Pilar és de Lleida però viu a la província de Barcelona. És de ciències pures (Químiques), però la salut i la vida mateixa l’han fer canviar de rumb. Fa temps que escriu i també aprofundeix en el coneixement del català que, malgrat no ser la seva llengua materna, li té el cor robat, com el grup, que troba meravellós.

  L’Ariadna és de Manresa, però des de fa poc viu al camp. Una de les seves passions és la llengua, és per això que dedica bona part del temps que té a aprendre-la millor. S’ho passa d’allò més bé amb els jocs de paraules, les endevinalles i les dites populars, i ara també compartint aquest projecte grupal!(2)     


___________________________________________________________________________________________
(1)Fotomuntatge propi, procedència de la imatge central: http://ca.wikipedia.org/wiki/Rosa_dels_vent

1 comentari:

  1. Pertànyer i treballar amb aquest grup és un honor i una de les meves millors experiències a la UOC, i mira que en són moltes!

    ResponElimina